A mobil Stephen King

ISBN:

Published:

Paperback

449 pages


Description

A mobil  by  Stephen King

A mobil by Stephen King
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 449 pages | ISBN: | 7.78 Mb

Clay Riddell grafikus Bostonba utazik, hogy tárgyaljon az általa tervezett képregény ügyében. A kiadóba menet a parkban beáll a fagylaltoskocsi előtt kígyózó sorba, mert a melegben bizony jólesne egy hűsítő nyalánkság.Az előtte állók némelyikénekMoreClay Riddell grafikus Bostonba utazik, hogy tárgyaljon az általa tervezett képregény ügyében.

A kiadóba menet a parkban beáll a fagylaltoskocsi előtt kígyózó sorba, mert a melegben bizony jólesne egy hűsítő nyalánkság.Az előtte állók némelyikének megcsörren a mobiltelefonja, s mikor beleszólnak, leírhatatlan dolgok történnek. A telefonálók megvadulnak, egymásnak esnek vagy önmaguk ellen fordulnak, s pillanatok alatt őrjöngő-vérengző emberek töltik meg az utcákat.Claynek - micsoda szerencse! - nincs mobilja, s hamar rájön, hogy az őrületet csakis a telefon által közvetített impulzus okozhatja.

Néhány hozzá hasonló, mobilmentes emberrel elindul, hogy olyan területet keressenek, ahol nincs telefonos lefedettség és hajtja az aggodalom is, vajon mi történhetett otthon a feleségével és a kisfiával, akik mindketten mobilhasználók?A káoszban nem könnyű az utazás. A megfertőzött telefonembereket mintha egy ijesztő kollektív tudat irányítaná, a kevés megmaradt normális pedig kétségbeesetten küzd, hogy megmentse önmagát s a világból azt, ami még megmenthető.Stephen King, a thriller kimeríthetetlen fantáziájú mestere, mindenből ihletet merít.

Ezúttal is lebilincselő történetet mesél el, de biztos, ami biztos, míg a regényt olvassa, kapcsolja ki a mobiltelefonját.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "A mobil":


motersdemallorca.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us