Odgoj i njega djeteta Benjamin Spock

ISBN:

Published:

Paperback

536 pages


Description

Odgoj i njega djeteta  by  Benjamin Spock

Odgoj i njega djeteta by Benjamin Spock
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 536 pages | ISBN: | 8.37 Mb

Većina vas ima liječnika ili iskusnu medicinsku sestru s kojima se možete posavjetovati. Oni poznaju vaše dijete i stoga su u najboljoj poziciji da vam daju pametan savjet. Jednim pogledom na osip ili postavljanjem nekoliko pitanja u telefonskomMoreVećina vas ima liječnika ili iskusnu medicinsku sestru s kojima se možete posavjetovati.

Oni poznaju vaše dijete i stoga su u najboljoj poziciji da vam daju pametan savjet. Jednim pogledom na osip ili postavljanjem nekoliko pitanja u telefonskom razgovoru, liječnik ili sestra mogu pronaći rješenje problema koje bi bilo teško pronaći u savjetniku. Ova knjiga nije zamišljena da služi za postavljanje dijagnoza ili određivanje liječenja- ona bi vam trebala pomoći u općem razumijevanju djece, njihovih problema i potreba.

Istina je da pojedina poglavlja knjige nude savjete za hitne slučajeve kad roditelji nemaju u blizini liječnika, jer je bolje za takve roditelje imati bilo kakav savjet nego nikakav. Međutim, savjet liječnika ili sestre treba biti na prvom mjestu kad god je to moguće.Najvažnija stvar koju moram reći jest da ne morate doslovce shvatiti sve što je rečeno u ovoj knjizi.

Svakoje dijete različito, svaki je roditelj drukčiji, svaka bolest ili poremećaj u ponašanju donekle se razlikuju. Sve što ja mogu učiniti jest opisati najčešće razvoje i probleme pomoću najopćenitijih pojmova. Zapamtite da vi bolje poznajete narav i navike svoga djeteta nego što ću ja ikad biti u stanju.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Odgoj i njega djeteta":


motersdemallorca.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us