Voor de vrouwtjes Filemon Wesselink

ISBN: 9789044613629

Published:


Description

Voor de vrouwtjes  by  Filemon Wesselink

Voor de vrouwtjes by Filemon Wesselink
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | | ISBN: 9789044613629 | 7.48 Mb

Ik word gek! Ik ben niet goed in het spel der chagrijnige vrouwen. Het is een soort Wie is de Mol? en daar begrijp ik ook al geen reet van. Veel te veel lagen, veel te veel psychologie. Wat ze zeggen is soms de waarheid en soms ook weer niet.

Ook nuMoreIk word gek! Ik ben niet goed in het spel der chagrijnige vrouwen. Het is een soort Wie is de Mol? en daar begrijp ik ook al geen reet van. Veel te veel lagen, veel te veel psychologie. Wat ze zeggen is soms de waarheid en soms ook weer niet. Ook nu zit ik weer twijfelend op de fiets.

Heeft ze het liefst dat ik terugkom? Of wil ze dat ik naar mijn broertje ga en dat ze even alleen is? De regels van dit onlogische, irrationele spel zijn totaal onduidelijk. Toch maar een smsje: Kom toch lekker! Is gezellig! Zij: Ga maar lekker, trek je eigen plan. Ben toch niet in de stemming. Laat me maar.Filemon Wesselink (1979), bnns roemruchte rebel, is niet alleen een raddraaier die in pornofilms speelt en zich transformeert tot professioneel drugsgebruiker voor het beruchte televisieprogramma Spuiten & Slikken.

Hij is ook Nederlands Ideale Schoonzoon, moeders lopen met hem weg en de meisjes zijn gek op hem. Maar Filemon vindt het allemaal best wel lastig, die meisjes dan.In Voor de vrouwtjes geeft hij zijn ongebreidelde visie op het vrouwelijk geslacht, hun grillen en grollen, en hoe hij ermee om probeert te gaan. Maar of hij het ooit echt allemaal zal begrijpen...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Voor de vrouwtjes":


motersdemallorca.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us